biblioteca Nr.1
de cărți online gratis
Cărți » Cărți romantice » Lovitura de trasnet – Danielle Steel. Pdf📚 carti de filosofie online gratis :) .PDF 📖 📕 - carte online gratis .Pdf 📚
Lovitura de trasnet – Danielle Steel. Pdf📚 carti de filosofie online gratis :) .PDF 📖

Lovitura de trasnet – Danielle Steel. Pdf📚 carti de filosofie online gratis :) .PDF 📖

Citește online

Cărți «Lovitura de trasnet – Danielle Steel. Pdf📚 carti de filosofie online gratis :) .PDF 📖». Rezumatul cărții:

Danielle Fernande Dominique Schuelein s-a născut la 14 august 1947 in New York, SUA. Părinţii ei au fost John Schulein şi Norma da Camara Stone Reis, fiica unui diplomat portughez.Danielle a petrecut o mare parte din copilaria ei in Franta. Parintii divorteaza cand ea are 7 ani si ea se muta la New York City cu tatal sau, de mama e vazuta rareori pt ca a ramas in europa.Steel a inceput sa scrie povestiri ca un copil, si in adolescenta a scris poezii.

Ea este un absolvent de la liceul francez de la New York din 1965,a studiat literatura de proiectare şi design de moda. în primul rând la Parsons School of Design în 1963 şi apoi la Universitatea New York din 1963-1967. In 1965, cand ea are doar 18 ani, Steel se casatoreste cu un bancher Claude-Eric Lazard .Chiar daca este o tanara sotie ea încă mai participă la New York University,incepand sa scrie, completand primul manuscris in anul urmator,cand are nouasprezece ani.După naşterea fiicei lor, Beatrix, în 1968,Steel a devenit copywriter pentru o agentie de publicitate,apoi a lucrat pentru o agentie de relatii publice in San Francisco. Un client a fost foarte impresionat de ea intr-un comunicat de presa si a încurajat-o să se concentreze asupra scrisului de carti. După nouă ani de căsătorie, relaţiile cu Lazard sau încheiat. La scurt timp înainte de divorţ a fost finalizat primul ei roman, 'duc acasă',care a fost publicat.

Steel s-a căsătorit, din nou, într-o ceremonie cu Danny Zugelder. Căsătoria sa încheiat repede şi mai târziu Zugelder a fost condamnat pentru o serie de violuri. Steel se casatoreste a treia oara cu William Toth care este un dependent de heroina, divorteaza si de el desi au un copil impreuna Nicholas. Steel este optimista cu privire la gasirea dragostei si se casatoreste a patra oara în 1981 cu John Traina.

Douăzeci şi două de cărţi de ea au fost adaptate pentru televiziune , inclusiv doua care au fost nominalizate pentru globul de aur. Unul este 'Bijuteriile', povestea de supravieţuire a unei femei şi copiii ei în al doilea război mondial în Europa.la sfârşitul anilor 1990, Steel a refuzat să-şi vândă drepturile de film cu romanele ei pentru companiile care intenţionau să le introduca pe piaţa televiziunii,preferând să lucreze pentru un film de contract.

Columbia Pictures a fost primul studio de film care a cumparat dreptul pentru unul dintre romanele ei, fantoma în 1998. in 2005, ajunge la un acord cu New Line Home Entertainment de a vinde drepturile de film de la 30 de romane. În 2002, este decorata de guvernul francez în calitate de "Chevalier" de la ordinea des Arts et des Lettres, pentru o lume a contribuţiilor la cultură. Romanele lui Steel's au fost traduse in 28 de limbi şi pot fi găsite în 47 de ţări de pe tot globul. Ea ramane cea mai mare scriitoare de romane de drama,din 2005 a vandut peste 550 de milioane de copii ale cartilor ei.
0
0