biblioteca Nr.1
de cărți online gratis
Cărți » Bestseller » O sută de zile de fericire de Fausto Brizzi descarcă top carti 2019 citește gratis romane PDF 📖 📕 - carte online gratis .Pdf 📚
O sută de zile de fericire de Fausto Brizzi descarcă top carti 2019 citește gratis romane PDF 📖

O sută de zile de fericire de Fausto Brizzi descarcă top carti 2019 citește gratis romane PDF 📖

Citește online

Cărți «O sută de zile de fericire de Fausto Brizzi descarcă top carti 2019 citește gratis romane PDF 📖». Rezumatul cărții:

   O sută de zile de fericire  de Fausto Brizzi descarcă top carti 2019 .pdf
   Pentru Lucio Battistini, aceasta e şansa de a-şi petrece restul vieţii aşa cum ar fi trebuit mereu să o facă – preţuind fiecare moment.
    Îi plac femeile, are multe defecte, dar şi mult farmec personal – simpaticul Lucio Battistini a fost dat afară din casă de soţie şi doarme într-o încăpere din spatele cofetăriei pe care o deţine socrul său. Însă vestea că are o tumoare malignă inoperabilă îi schimbă complet perspectiva asupra vieţii.
     Astfel încep cele o sută de zile pe care le mai are de trăit: Lucio se hotărăşte să aibă grijă de familia sa, să-şi recucerească soţia şi să-şi petreacă următoarele trei luni trăind la intensitate maximă.
      Alcătuit din 100 de capitole scurte, unul pentru fiecare zi care i-a mai rămas de trăit lui Lucio, O sută de zile de fericire e delicios ca o gogoaşă fierbinte şi un cappuccino.

Impregnată de melancolie, umor şi duioşie, cartea lui Fausto Brizzi ne aminteşte tuturor că viaţa e nepreţuită şi că fiecare clipă contează.

Un roman despre fericire şi moarte. Mai precis, un roman despre ce se poate face cu ultimele o sută de zile de viaţă, în care protagonistul ia o hotărâre foarte clară: aceea de a fi fericit. Singurul său regret este acela că va trebui să moară pentru a începe să trăiască. -- Repubblica

O numărătoare inversă. O poveste originală şi plină de mesaje pozitive despre înţelesul profund al vieţii. -- 
Planeta de Libros
0
0