biblioteca Nr.1
de cărți online gratis
Cărți » Motivație și succes » Tu ești Placebo de Joe Dispenza descarcă gratis PDF 📖 📕 - carte online gratis .Pdf 📚
Tu ești Placebo de Joe Dispenza descarcă gratis PDF 📖

Tu ești Placebo de Joe Dispenza descarcă gratis PDF 📖

Citește online

Cărți «Tu ești Placebo de Joe Dispenza descarcă gratis PDF 📖». Rezumatul cărții:

Tu ești Placebo de Joe Dispenza descarcă cărți de autocunoaștere, inteligența emoțională, motivație și succes .PDF

    Joe Dispenza a devenit cunoscut publicului larg în 2004, când şi-a făcut apariţia în filmul What the bleep do we know!? (Ce naiba știm cu adevărat!?). De atunci, munca lui s-a concentrat în mai multe direcţii, reflectând însă pasiunea sa pentru modul în care oamenii pot folosi cele mai recente descoperiri din domeniul neuroştiinţei şi al fizicii cuantice, nu numai pentru vindecarea bolilor fizice, dar şi pentru dezvoltare personală. In cartea motivaţională, You are the placebo (Tu ești placebo), ediţia tipărită şi publicată la editura Act şi Politon în 2016 în limba română, Dr. Joe Dispenza prezintă numeroase cazuri medicale documentate în care diverse boli au regresat. Fie că este vorba despre boli de inimă, cancer, artrită şi chiar Parkinson, acestea au fost stopate urmând un tratament Placebo. Pe lângă acestea, Dr. Dispenza face precizări și privind practicile de vindecare prin voodoo și despre diagnosticarea greşită a anumitor pacienţi care a dus la îmbolnăvirea gravă sau chiar moartea acestora. Cartea de dezvoltare personală, You are the placebo, reprezintă mai mult decât o simplă explorare a istoriei şi psihologiei efectului placebo, mai mult decât o carte motivaţională. Autorul se întreabă:              „Este posibil să învăţăm despre principiile placebo şi fără a ne baza pe o medicamentaţie, să se producă aceleaşi schimbări interne pentru sănătatea unei persoane şi în cele din urmă pentru viaţa sa?” Apoi explică prin dovezi ştiinţifice în cadrul workshopului său, cum s-au vindecat persoanele care au luat parte la cursul său de dezvoltare personală. 
      „Tu eşti placebo este manualul de utilizare care îți arată cum să creezi miracole pentru corpul, sănătatea şi viaţa ta. Este pur şi simplu magnific. Aceasta s-ar putea să fie singura reţetă de care vei avea vreodată nevoie.”

‒ Christiane Northrup, doctor în medicină, autoarea cărţilor Women’s Bodies (Corpul femeilor), Women’s Wis-
dom (Înţelepciunea femeilor) şi The Wisdom of Menopause (Înţelepciunea menopauzei), bestselleruri New York Times
        „Mintea ta este incredibil de importantă pentru succesul sau eşecul tuturor lucrurilor pe care le faci, de la relaţii, şcoală, carieră şi finanţe, până la starea generală de fericire. Tu ești placebo este o explorare impresionantă a celei mai importante resurse a ta și îți oferă instrumente puternice pentru a-ți optimiza mintea și a-ți spori succesul, în general. Sunt încântat de felul în care Joe Dispenza comunică idei complexe într-un mod pe care fiecare dintre noi îl poate înţelege şi de pe urma căruia poate beneficia.”
 
     „Din experienţa mea cu pacienţi suferind de boli cauzatoare de moarte, am aflat adevărul, aşa cum este împărtăşit el în Tu eşti placebo. Corpul resimte ceea ce crede mintea. Am învăţat cum să-i însănătoșesc pe oameni, inducându-i în eroare spre binele lor. Doctorii pot vindeca sau ucide cu «vorbe, vorbe, vorbe» când
acestea devin «săbii, săbii, săbii* ». Cu toţii avem în noi potenţialul de autovindecare. Cheia este să ştii cum să îţi atingi potenţialul. Citeşte şi învaţă.”
 
       * Referire la piesa Hamlet, de William Shakespeare, Actul II, Scena 2 (n.red) „Dr. Joe Dispenza îmbină studiile ştiinţifice pentru a obţine o abordare cu adevărat revoluţionară în ceea ce privește folosirea minţii noastre în scopul vindecării corpului nostru. Am fost cucerită. Bravo!” 
      ‒ Mona Lisa Schulz, doctor în medicină şi în ştiinţe, autoarea cărţilor The Intuitive Advisor (Consilierul intuitiv) şi All Is Well (Totul este bine) 
     „Efectul placebo – reacţia noastră la credinţa că am primit un catalizator pentru vindecare – a fost multă vreme studiat în medicină ca un fenomen straniu. În cartea sa revoluționară Tu eşti placebo, dr. Joe Dispenza ne catapultează dincolo de considerarea acestui efect drept o anomalie. Prin intermediul a 12 capitole concise, care sună ca un thriller ştiinţific din viaţa reală, Dispenza ne oferă argumente solide pentru a accepta fenomenul care schimbă regulile jocului în viaţa noastră: noi suntem de fapt efectul placebo, dovedindu-ne faţă de noi înşine cele mai mari posibilităţi pentru vindecare, miracole şi longevitate! Ador această carte şi aştept cu nerăbdare o lume în care secretul efectului placebo va reprezenta fundamentul vieţii de zi cu zi.”

‒ Gregg Braden, autor al cărţilor Deep Truth (Adevărul profund) şi The Divine Matrix (Matricea divină), bestselleruri New York Times
„Dr. Joe Dispenza este un maestru pedagog care are abilitatea de a explica ştiinţa la un nivel foarte simplu, pe înțelesul tuturor.′′ 
‒ don Miguel Ruiz, doctor în medicină, autor al cărţii The Four Agreements (Cele patru acorduri)

      „Tu eşti placebo este un must-read pentru oricine doreşte să experimenteze sănătatea optimă a minţii, corpului şi spiritului. Dr. Joe Dispenza spulberă mitul conform căruia nu deținem controlul asupra sănătății noastre şi ne redă puterea şi dreptul de a ne aştepta la o sănătate şi o stare de bine minunate de-a lungul vieţii noastre, arătându-ne modul în care să le creăm. Să citești această carte înseamnă să subscrii la absolut cea mai bună asigurare de sănătate disponibilă în lume.” 
 
3
0