biblioteca Nr.1
de cărți online gratis
Cărți » Aventură » Universul pe umerii tăi de Jennifer Niven descarcă carți de groază online gratis .Pdf 📖 📕 - carte online gratis .Pdf 📚
Universul pe umerii tăi de Jennifer Niven descarcă carți de groază online gratis .Pdf 📖

Universul pe umerii tăi de Jennifer Niven descarcă carți de groază online gratis .Pdf 📖

Citește online

Cărți «Universul pe umerii tăi de Jennifer Niven descarcă carți de groază online gratis .Pdf 📖». Rezumatul cărții:

Universul pe umerii tăi de Jennifer Niven descarcă cărți online gratis .pdf
De la autoarea romanului Toate acele locuri minunate, bestseller New York Times Jennifer Niven revine cu o nouă poveste de iubire tulburătoare și antrenantă despre cum poți găsi persoana care te vede așa cum ești cu adevărat. 
     Toata lumea crede că o cunoaște pe Libby Strout, fata care a fost poreclita cîndva „Cea Mai Grasa Adolescentă" din America. Dar nimeni nu face efortul de a încerca să vadă dincolo de fizicul ei.
   Toata lumea crede ca îl cunoaște pe Jack Masselin. E fermecător și amuzant. Dar nimeni nu știe că ascunde un secret. Deviza lui este: fii cool, dar nu te apropia prea tare de cineva.
     Pînă cînd Jack o întalnește pe Libby și amandoi se trezesc antrenați într-un joc dur de liceeni, ce presupune munca în folosul comunității și consiliere – la început sunt furioși, apoi surprinși. Fiindcă își dau seama de ceva: cu cît petrec mai mult timp împreună, cu atît se simt mai puțin singuri.
    Pentru că atunci cînd cunoști pe cineva, și lumea ta, și lumea celuilalt se schimbă.

0
0